Digital signage en industrie

De techniek van electronische schaplabels kan ook op andere manieren worden ingezet. In feite zijn het kleine displays waar draadloos informatie naar toegestuurd kan worden. De informatie hoeft niet perse prijs te zijn of om artikel informatie te gaan. Zo denkend kunnen veel alternatieve toepassingen voor electronische schaplabels bedacht worden. Op deze website noemen we de digitale displays consequent digitale prijskaartje, maar voor wat betreft de toepassing buiten retail gebruiken we eerder de term digitale displays.

          

Industrie

In het logistieke proces kunnen electronische schapkaarten ingezet worden in magazijnen, aan montagelijnen tbv orderpicking of KanBan systemen, sorteercentrales met wisselende info voor sorteervakken. De labels zijn voorzien van LED lampjes die kunnen knipperen in bepaalde frequenties, kleur en tijdsduur waar in het logistieke proces duiding aan gegeven kan worden. Een paperless orderstroom is dan een feit.

Zorg

Ziekenhuizen en verzorgings tehuizen kunnen digitale displays gebruiken om patienten of bewoner informatie naast de deur of op het bed te distribueren. Uitsorteren van was of post kan gemakkelijk via telkens van naam veranderende bordjes op sorteerkasten.

Kantoren

Bezetting in kantoren met flexibele werkplekken of reserveringsgegevens van vergaderlocaties kunnen digitaal via het reserveringsysteem van de klant op de digitale displays getoond worden.

Installaties in Benelux: Inspectorate Antwerp, Van der Tang trading Benthuizen, Proxsys Gorinchem