Digitale beprijzing op TV’s

Digitaal beprijzen zorgt ervoor dat de retailer de prijs van de artikelen en de specificaties van artikelen in een handomdraai up to date houdt. Voor een speciale groep artikelen, namelijk TV schermen, Laptops, Tablets en Telefoons  kunnen wij het scherm van het artikel zelf gebruiken om de digitale informatie van prijs, product specificaties, speciale acties, cashbacks etc te tonen.

Via een HD en of 4K video distributie netwerk distribueren wij de content die op de videoplayer draait. De videos worden synchroon op alle TV’s getoond. So far no news. Het video distributie systeem van Qdisplay heeft echter een toegevoegde intelligentie waarmee wij elke individuele TV kunnen adresseren.

Dat wil zeggen dat wij dat wij een half transparante laag, de overlay, voorzien van prijs, artikelinformatie, product specificaties en deze naar de betreffende TV, laptop, tablet of zelfs telefoon sturen. Het scherm fungeert nu als digitaal prijskaartje! Verandert er iets in de database aan prijs of cashback of artikel specificatie, dan wijzigt deze automatisch ook op het TV of Laptopscherm.

Onze overlay is dynamisch en dat wil zeggen dat het overlay op elke gewenste plaats op het scherm afwisselend getoond  kan worden om inbranden te voorkomen. Dit heeft tevens een hoge attractie waarde in de winkel, hoger dan een statisch digitaal prijskaartje.

Voordelen

Zelfde systeem voor video distributie als prijs en productinfo distributie
Zelfde software oplossing voor het koppelen van digitale prijskaartjes als het koppelen van TV schermen.
Hogere attractiewaarde ten opzichte van statische digitale prijskaartjes
Prijsoverlay kan in full colour ontworpen worden

Installatie in Nederland: Phillips myshop Eindhoven