Volautomatisch prijskaartje

Pricer SmartTAG HD

Het volautomatisch prijskaartje bieden u alle flexibiliteit en mogelijkheden om optimaal te communiceren met u klant.

Voor artikelen die snel wisselen in het assortiment, voor producten waarbij het verschaffen van aanvullende productinformatie wenselijk is, biedt de volautomatische E-paper prijskaartjes de oplossing.  Alle relevante gegevens die van het artikel in de database beschikbaar zijn, kunnen op het volautomatisch prijskaartje getoond worden. De layout van het prijskaartje is door middel van onze Quick Display Manager (QDM) software door de geauthoriseerde eindgebruiker zelf aan te passen.

Pricer SmartTAG HD Family Red

De hoge resolutie zorgt ervoor dat naast artikel informatie in tekst en cijfers, ook afbeeldingen, merkenlogos en barcodes geplaatst kunnen worden. Ook QR codes die direct verwijzen naar de webpagina van dat artikelzijn goed scanbaar vanaf de HD labels. De digitale prijskaartjes zijn (te) voorzien van een NFC chip. Hiermee is een snelle verwijzing naar een ingegeven URL mogelijk met een mobiele telefoon bijvoorbeeld waar een NFC reader op is geinstalleerd.

SES-Imagotag Vusion Family

Het stroomverbruik van de labels beperkt zich tot het wisselen van de informatie op de displays. De verwachte batterij levensduur bedraagt 5 jaar. Na afloop van deze periode zijn de batterijen eenvoudig te vervangen.

Volautomatische prijskaartjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar in Zwart Wit, Zwart Wit Rood en Zwart Wit Geel.