Halfautomatisch prijskaartje

Pricer SmartTag

Deze prijskaartjes tonen LCD segmenten waardoor de indeling van de labels vaststaat. Vaste artikelgegevens als artikelnummer, omschrijving, barcode enzovoort worden eenmalig op een sticker uitgeprint en op het label geplakt. De sticker rolt automatisch uit de benodigde stickerprinter zodra een link gemaakt is tussen label en artikel. Verandert de prijs, prijs per kilo of per stuk, dan is dat vanaf afstand te veranderen. Verandert de barcode, artikelomschrijving of een van de andere vaste gegevens van het artikel, dan zal een nieuwe sticker uitgeprint dienen te worden.
Halfautomatisch prijskaartje SmartTAG flash

Halfautomatische prijskaartjes zijn in de regel handig bij een zeer vast assortiment anders blijf je stickers printen en daar wilden we nou net van af. Deze prijskaartjes zijn ongeveer 50% goedkoper dan volautomatische prijskaartjes dus wel een overweging waard als het gaat om zeer veel artikelen. Deze prijskaartjes zie je vaker in supermarkten of  hypermarkets en kunnen in een mix gebruikt worden met de volautomatische prijskaarten.

Halfautomatisch prijskaartje SmartTAG flash
De halfautomatische prijskaartjes zitten enkel in het assortiment van Pricer en daarom alleen verkrijgbaar in een Infra Rood oplossing.  Batterijlevensduur is aanzienlijk hoger dan de volautomatische labels.