Drie technieken

Elke fabrikant heeft een eigen assortiment aan labels. Deze labels verschillen niet heel veel in vorm, afmeting, afleesbaarheid, batterylife.  Dat komt omdat er maar een producent van E-paper in de wereld is waar alle ESL fabrikanten hun belangrijkste onderdeel vandaan halen; het scherm. De digitale prijskaartjes  verschillen uiterlijk wel in design, maar meest opvallende verschil is juist de manier van communicatie.  We kennen labels die via een modern diffuus infra rood netwerk (Wireless Optical Lan) communiceren en we kennen labels die via radio communiceren.

Er is niet per definitie aan te geven wat de beste manier van draadloos communiceren is voor ESL

De keuze van welk systeem voor uw situatie het beste uitpakt is zeer afhankelijk van de aard van de toepassing,  omgevingfactoren als andere radiobronnen, de oppervlakte van de ruimte, de gewenste snelheid, de gewenste security levels, de gewenste extra mogelijkheden als LED aansturing, de mogelijkheden van de software en uiteindelik de totaalprijs. Dat is niet 123 te zeggen en om daar een juiste beslissing in te nemen heeft u expertise en ervaring nodig die Qdisplay met u kan delen.

Qdisplay onderscheidt zich van andere ESL aanbieders door 3 verschillende ESL systemen te ondersteunen met haar software waardoor u de beste oplossing voorgeschoteld krijgt in plaats van de enige oplossing.