Over Qdisplay

The Smart way to Display

Qdisplay, onafhankelijk specialist in digitale beprijzing.

Qdisplay is onafhankelijk specialist in digitale beprijzing door middel van Electronic Shelf Labels (ESL). Qdisplay installeert tevens oplossingen voor digitale beprijzing en video distributie op TV schermen, Laptops, tablets en telefoons via een bekabeld content distributie systeem.

Qdisplay is partner van Pricer uit Zweden, SES Imagotag uit Frankrijk/Oostenrijk en FindBox uit Duitsland. Deze situatie is uniek omdat de meeste ESL aanbieders slechts een brand ondersteunen. Doordat Qdisplay haar eigen software compatible gemaakt heeft met deze drie merken, hebben wij een bijzondere propositie en zijn wij als geen ander in staat u het juiste onafhankelijke advies te geven.

Qdisplay is gevestigd in Eindhoven, Nederland en levert ESL oplossingen in de Benelux en schroomt niet haar oplossingen ook buiten de landsgrenzen te installeren in landen als Noorwegen, Duitsland en Suriname. Qdisplay onderscheidt zich ten opzichte van andere ESL aanbieders door haar eigen gebruikers interface QDM (Quick Display Manager) waardoor het werken met de digitale prijskaartjes nog eenvoudiger wordt en daarnaast toegankelijk wordt voor ook de kleinere onderneming.

 

ESL demowinkel in Eindhoven

Qdisplay kent de detailhandel als geen ander en opereert vanuit haar eigen demolocatie. Wilt u het systeem bekijken en een idee krijgen hoe het werkt en welke voordelen het systeem met zich meebrengt, bel of mail ons voor een afspraak of bezoek onze demowinkel in een winkel in duiksport accessoires, Safe Diving in Eindhoven. In deze winkel ziet u de drie systemen naast elkaar live werken

Onze adviseurs staan voor u klaar. Voor het adres kijk op onze contact pagina

Specialist in CMS(oa Magento, WordPress) hosting en Systeem beheer.

Qdisplay is naast Pricer, SES Imagotag en FindBox  partner, specialist in Content Management Systems voor websites, webwinkels en interactieve webbased software. Qdisplay verzorgt de hosting van websites vanuit haar serverpark in Amsterdam. Qdisplay is Microsoft Netwerk specialist en levert systeem beheerders op ad interim basis.